Коледен ден на таланта

     Коледният ден на таланта е най-очакваното събитие от годината в ОбУ“Пенчо Славейков“. Децата и учениците показват своите таланти в четири категории- рисунка /украса, стихотворение, песен, танц.

На 23.12.2022г, 27 изпълнения огласиха фоайето  на училището. Емоцията беше неописуема, особено когато зазвуча „Хубава си моя  горо “ в изпълнение на десетокласник. Журито се затрудни изключително много, толкова репетиции, старание и всеотдайност.Взе се решение, че всички ще получат награди. 

Най – голямата награда за общносттта бяха средствата, събрани от благотворителната изложба за болните деца в детската клиника , в отделението по онкология-ВМИ. С малки подаръчета, сурвачки и скромна сума бяха зарадвани тези мили деца.

А нашият Коледен ден на таланта си имаше Дядо Коледа, Снежанка и малки джуджета , които допринесоха за празничната атмосфера още повече. 

За организацията на този  уникален ден в любимото училище, ръководството благодари на всички- деца,ученици, учители, служители, родители. Пожела им весели празници   и да са здрави и щастливи.